Ez az oldal egyszerűsített, nyomtatóbarát változata.
Ide kattintva léphet vissza az eredeti oldalra.
T.E. :
Mlinkó-heti események


2021.11.04.Mlinkó-heti események

 2021. október 15-én ünnepeltük az iskola alapításának 120. évfordulóját.

A 120. tanévben a Covid19-járvány miatt több kedves program elmaradt, vagy csak szűkebb körben, szerényebb, egyszerűbb formában valósulhatott meg.

Örültünk azoknak az időszakoknak, amiket együtt tölthettünk az iskolában, jobban értékeltük a személyes találkozásokat. Ezeket a tanév végén rajzokban is megörökítették az osztályok, szeptembertől pedig ezek a montázsok díszítették az I. emeleti folyosót. A rajzokat nézegetve újra felidézhettük a jubileumi tanév emlékeit.

Az idei Mlinkó-héten már közösen ünnepelhettünk. Minden napra jutott egy-egy olyan program, ami kapcsolódott az intézmény történetéhez, vagy csak jó hangulatú közösségi programmal igyekezett emlékezetessé tenni a jubileumi hetet.

pongo-mlinko1.jpg

A pénteki ünnepségen kiderült, hogy a „ZÖLD csapat” nyerte az iskolatörténeti vetélkedőt, az alsósok ügyességi versenyén pedig a „KUTYA és a RÓKA csapat” szerepelt a legjobban. Eredményt hirdettünk a szépíró és az atlétika versenyen induló tanulók között. Ekkor kapta meg a jutalmát a log. 4. osztály, amiért az előző tanévben ők gyűjtötték a legtöbb használt elemet.

Valamennyi osztály ajándékban is részesült.

Minden tanulónak, pedagógusnak és dolgozónak köszönjük, aki részese volt az eseményeknek, hogy együtt tiszteleghettünk az elődök előtt.